joi, 10 ianuarie 2013

Cartea Poemelor - Volumul I - Cuvânt Înainte


Cartea Poemelor


Vol. I


Cuvânt ÎnainteAceastă carte este prima dintr-o serie pe care o să o lansez oficial, de-a lungul anilor ce vor urma. Acest prim volum, reprezintă un amestec de poeme foarte diversificate, prin tematicile lor.  
Limbajul folosit este unul natural, întocmai precum eu la rându-mi sunt simplu om, al poporului. Menţionez faptul că nu mă interesează criticile, fie ele pro sau contra, la adresa poemelor mele; aşadar, ironizez acum, amuzat, spunând că doresc de la dragii mei critici ca să facă si ei, la rându-le, poeme, ori alte scrieri, iar apoi, să şi le critice intr-un memoriu, fiecare…şi să-mi trimită câte o mostră şi doar atunci, de voi considera adecvat, o să accept până şi cele mai incisive critici. Prin critică, eu înţeleg altceva, dragilor; iar ceea ce inţeleg eu, diferă cu mult faţă de ceea ce cunoaşteţi / înţelegeţi mulţi dintre voi.
Cartea aceasta o dedic în primul rând celei ce s-a stins din viaţă, Ioana Cristina Iamandi, ţinând să îi onorez astfel numele, considerând o dreptate infăptuită, faţă de o tânără care pentru mine a însemnat ceva ce nu pot descrie în cuvinte… Aşa cum a fost ea, am considerat-o cea mai bună prietenă a mea. Fie ca Dumnezeu să aibe grijă de ea, acolo, în Rai!
Apoi, această carte o dedic tututor iubitorilor de artă, prin orice formă a sa naturală, în special formele scrise ale poeziei, în rimă sau fără. 
Fie ca mulţi dintre artiştii necunoscuţi incă, ai neamului românesc, să facă la rându-le, o artă, lăsând-o în vederea tututor, nestingherită, aducând la lumină insăşi sufletul lor!
Cartea îmi aparţine în totalitate, aşadar, prin drepturile mele de autor, nu permit permutarea textelor ori eventuale vânzari, decât cu acordul meu scris si semnat. Nerespectarea dreptului meu de autor, va avea repercusiuni ce ţin de latura judiciară, întrucât voi intenta proces oricui, care mi-ar incălca aceste drepturi.

Th3Mirr0r

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu